23948sdkhjf

Rødovre Centrum tæt på udsolgt i ny udvidelse

Rødovre Centrum melder om over 90 procent udlejede arealer i den udvidelse, der åbner til efteråret.
Carl’s Jr. og Espresso House slår begge dørene op til oktober, når første etape af i alt 5.000 nye kvadratmeter detailhandel står klar til kunderne i Rødovre Centrum.

De mange centerkunder får ikke kun fastfood og kaffebar – centret åbner ca. 15 nye butikker til efteråret, som bliver fulgt op af 10-15 til april 2018.

Det fortæller storcentret i en pressemeddelelse.

Når udvidelsen er komplet, er Rødovre Centrum ikke kun landets ældste overdækkede storcenter, men også landets største målt på antallet af butikker, som ender på over 150.

Den nye udvidelse bekræfter også, at Rødovre Centrum er det storcenter i Danmark, der har det største udvalg af varer.

- Med den store interesse for at etablere butik i Rødovre Centrum har den vigtigste opgave været at sammensætte det rette butiksmix både i forhold til det eksisterende center såvel som i forhold til markedsområdet og kundesammensætningen, udtaler direktør Jesper Andreasen.

Rødovre Centrums syvende udbygning siden åbningen i 1966 skal ses i sammenhæng med, at Rødovre Kommune er inde i en rivende udvikling. Antallet af borgere forventes at stige med 13 procent i løbet af de kommende år som resultat af blandt andet den nye bydel Irma Byen.

Kunderne får desuden endnu flere parkeringspladser at vælge imellem. Byggeriet med i alt 600 nye parkeringspladser i tre plan skrider planmæssigt frem, og udvidelsen bringer antal samlet pladser op på 3.300. En forøgelse af parkeringspladser på godt 20 procent.

Jesper Andreasen forklarer baggrunden for udvidelsen med, at centret forsøger at tilpasse sig den stigende efterspørgsel både efter tilstrækkeligt med parkering og butiksudbud.

Den nye udvidelse forventes at løbe op i en anlægssum på i alt 350-400 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096